Advertentienummer: V1995

Advertentie details

Thema (soort werk):
Computer/ Lesgeven/ Huiswerkbegeleiding
PR & Communicatie
Anders
Voor wie:
Individuen/ Jongeren (13-26)
Individuen/ Volwassenen
Individuen/ Ouderen
Waar:
Budel
Budel-Dorplein
Budel-Schoot
Cranendonck
Gastel
Maarheeze
Soerendonk
Overige
Wanneer:
Wekelijks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Enthousiaste redactiemedewerker gezocht voor streekomroep RTV Horizon. Kom jij het redactieteam van RTV Horizon versterken?

RTV Horizon is de lokale omroep voor de gemeenten Cranendonck en Heeze-Leende. Via radio, televisie, Tekst TV, internet en een Youtube-kanaal informeren wij de inwoners van Zuidoost-Brabant over alles wat er speelt in Heeze-Leende, Cranendonck en de regio.

Om onze kijkers en luisteraars nog beter op de hoogte te houden van het nieuws, zoeken wij een redactiemedewerker. Door de nieuwsredactie wordt lokaal en regionaal nieuws verzameld en bewerkt naar eigen artikelen. Daarnaast worden lokale activiteiten bezocht en daarvan verslag gedaan. Artikelen verschijnen via Wordpress op de website, app en kabelkrant. Daarop wordt ook door de redactie een agenda bijgehouden van activiteiten in de regio. Nieuwsberichten en agenda-items worden ook door nieuwslezers op de radio gelezen. 

Het redactiewerk wordt voor een groot deel vanuit thuis gedaan. Daarnaast zijn er ook werkplekken in de studio van waaruit wordt gewerkt. Periodiek is er overleg door redactieleden in de studio. Dagen en tijden, dat je redactiewerk kunt en wilt verrichten, zijn in overleg af te spreken. Een eerste periode zal je worden begeleid door een collega. Vervanging in geval van ziekte, vakanties e.d. wordt onderling geregeld.

Vereist is wel dat je de Nederlandse taal in woord en schrift op goed niveau beheerst (B2).

 

Heb je interesse?

Heb je zin om je aan te sluiten bij een toegewijd redactieteam? Klik dan op de knop "Direct reageren" en meld je aan. Na een kennismakingsgesprek en een korte inwerkperiode kun je snel zelfstandig aan de slag!

Tegenprestatie

Je ontvangt een kleine vrijwilligersvergoeding voor dit vrijwilligerswerk. Je kunt vanuit huis werken op je eigen pc of vanuit de studio, veelal op zelfgekozen tijden/dagen, en bent onderdeel van een enthousiast, samenwerkend redactieteam.