Cordaad Welzijn Goedbezig Cranendonck

Cursussen en activiteiten

Het steunpunt organiseert ook cursussen en activiteiten voor mantelzorgers.
De meeste cursussen/workshops ondersteunen u in uw rol en posititie als mantelzorger. Voorbeelden zijn: "Mantelzorger, zorg voor jezelf!", Mantelzorger, je staat er niet alleen voor" of de workshops "Mantelzorg en projectie"en "Mantelzorg, vrijwillig of verplicht?  Soms gaan cursussen over zorgvaardigheden zoals "Tiltechnieken" of "Slikproblemen".

't Cursushuys
Alle cursussen zijn ondergebracht bij 't Cursushuys. ‘t Cursushuys biedt een continu aanbod van cursussen en trainingen voor mantelzorgers, (nieuwe) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeentes: Bergeijk, Bladel, Cranendonck, Eersel, Heeze-Leende, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven en Waalre. Het doel is dat iedereen gemakkelijk kan deelnemen aan de aangeboden cursussen en trainingen. Door deze samenwerking kunnen mantelzorgers desgewenst ook op een ander tijdstip in een andere gemeente aansluiten.

Ga voor een actueel overzicht naar www.cursushuys.nl

Heb je vragen, neem dan even contact op met het steunpunt en stuur een berichtje naar franktoonen@cordaadwelzijn.nl of bel naar 06-39844550