Advertentienummer: V1908

Advertentie details

Activiteit:
Activiteitenbegeleiding
Maatje / Coach/ Bezoek
Doelgroep:
Groepen/ Ouderen
Individuen/ Ouderen
In de Buurt/ Wijk
Waar:
Budel
Wanneer:
Ochtend
Middag
Weekend
Doordeweeks
Wekelijks
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Deze vacature is Coronaproof. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM die gericht zijn op verpleeg- en verzorgingshuizen. Vrijwilligerswerk wordt stapje voor stapje opgebouwd, maar er is altijd de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beweging is ontzettend belangrijk voor ouderen. Het zorgt voor meer mobiliteit en bevordert de gezondheid op vele manieren. Samen bewegen is bovendien een stuk gezelliger! U bent van harte welkom als beweegmaatje.

Zorgcentrum Mariënburght is onderdeel van Stichting Land van Horne. Met ruim 2000 medewerkers en 1245 vrijwilligers maken wij dagelijks het verschil voor onze cliënten. Zo werken we samen aan goede zorg en een fijne dag voor onze cliënten!
 

Beweegmaatje worden?

Leuk, want beweging is belangrijk voor ouderen. Het zorgt voor het in stand houden of verbeteren van de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zo zijn er in de ruimte van de fysiotherapie diverse "binnen"fietsen aanwezig. Gekoppeld aan een digitaal scherm kunnen zo allerlei routes door Cranendonck gereden worden. Ook hebben we in huis een beweegroute, waarbij cliënten eenvoudige oefeningen kunnen uitvoeren. Een beweegmaatje helpt hen hierbij, dag en tijdstip bepalen we in overleg.

- Als beweegmaatje haalt u de cliënt op en brengt deze weer terug
- U stimuleert de cliënt en maakt een praatje.
- U wordt begeleidt door onze beweegcoach, we doen het samen

Spreekt deze vacature u aan en zou u graag betekenisvol vrijwilligerswerk willen doen? Mooi! Wist u dat wij voor onze vrijwilligers een attentieregeling hebben en u gratis gebruik kunt maken van diverse scholingen? Ook kunt u gebruik maken van kortingen op een aantal verzekeringen en het Munttheater in Weert. Daarnaast staat er jaarlijks een vrijwilligersfeest op de agenda. Klinkt goed toch? Neem gauw contact op voor een kennismaking met Daisy van de Ven via 088-9878297 of mail naar dma.vandeven@landvanhorne.nl. U bent van harte welkom!

 

 

 

 

 

Tegenprestatie

 Als vrijwilliger geeft u de zorg kleur. Het is dankbaar en betekenisvol werk en vaak een bewuste keuze. Stichting Land van Horne zet zich in u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens uw vrijwilligerswerk. Daarnaast hebben wij een attentieregeling waaronder een reiskostenvergoeding, ontvangen van een attentie rondom de dag van de zorg en Kerst, collectiviteitskorting op bepaalde verzekeringen en kunt u gebruik maken van aanbiedingen van het Munttheater in Weert.