Advertentienummer: M2401

Advertentie details

Waar:
Budel
Cranendonck
Wanneer:
Ochtend
Doordeweeks
In overleg
Thema:
Beweging/sport
Sociaal contact
Activiteit:
Praatje maken
Wandelen
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Ik wandel heel graag in de natuur, maar omdat ik slechtziend ben, hoor ik graag van jou wat we samen zien. Door mijn beperking kan ik zelf niet meer naar het bos gaan om daar te wandelen, maar ik weet heel goed wat de mooie plekken zijn. Dus daar neem ik je graag mee naartoe. Ik ben wel een "mooiweerwandelaar" dus zoek vooral een vrijwilliger die in de zomer met mij wil gaan wandelen. Maar misschien klikt het zo goed dat we op andere momenten ook samen iets leuks kunnen doen. Want mijn andere hobby's zijn gitaar spelen en in de tuin werken, dat ik ondanks mijn beperking nog probeer te doen.

Liefst spreek ik in de ochtend met je af, behalve op woensdagochtend. Ik ben 81 jaar en ben in mijn werkzame leven zelfstandig ondernemer geweest. Het zou fijn zijn als we telefoonnummers kunnen uitwisselen, zodat we via die weg contact met elkaar kunnen houden.

Zou jij met deze ondernemende meneer willen gaan wandelen? Klik dan op de knop "direct reageren" en er wordt contact met je opgenomen. Je krijgt dan een intakegesprek met de vrijwillig coördinator. Zij bekijkt of jij een match kunt zijn. Is dat niet het geval, dan kennen we vast een andere passende kandidaat voor jou.

 

Tegenprestatie

Ben jij de vrijwilliger die met deze meneer 1x per week wil afspreken? Dan word je vrijwilliger bij Cordaad Welzijn. Je wordt begeleid, je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en we vragen voor jou een VOG aan. Er zijn mogelijkheden om aan cursussen en bijeenkomsten deel te nemen. Er worden waarderingsmomenten georganiseerd en aan lief en leed wordt gedacht. Je krijgt een reiskostenvergoeding voor de rit van jou thuis naar de klant en terug. Je bent verzekerd tijdens het doen van dit vrijwilligerswerk.