Advertentienummer: M2400

Advertentie details

Waar:
Budel
Cranendonck
Wanneer:
Middag
In overleg
Thema:
Sociaal contact
Vrije tijd/hobby
Activiteit:
Knutselen/handwerken
Praatje maken
Spel spelen/puzzelen
Terrasje pakken
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Voor een mevrouw in Budel zijn we op naar een vrijwilliger (m/v) die houdt van een goed gesprek en een terrasje pakken in Cranendonck of daarbuiten. Maar misschien hou je ook van sudoku's maken, handwerken of rommelen in de tuin (om over te praten). Mevrouw is van huis uit boekhouder, ze heeft wat moeite met lopen en wat last van geheugenproblemen. Ze is op zoek naar een vrijwilliger die in de middag met haar wil afspreken en de dag en tijd kan in overleg. 

Spreekt dit verhaal jou aan? Dan horen we graag van jou. Als je je aanmeldt, krijg je een intakegesprek met onze vrijwillig coördinator. Die bekijkt of jij de juiste match bent met onze klant. Is dat misschien niet het geval, dan hebben we zeker nog een andere kandidaat voor jou in de aanbieding. Aanmelden kan door het klikken op de knop "direct reageren" in deze advertentie.

 

Tegenprestatie

Ben jij de vrijwilliger die met deze mevrouw 1x per week wil afspreken? Dan word je vrijwilliger bij Cordaad Welzijn. Je wordt begeleid, je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en we vragen voor jou een VOG aan. Er zijn mogelijkheden om aan cursussen en bijeenkomsten deel te nemen. Er worden waarderingsmomenten georganiseerd en aan lief en leed wordt gedacht. Je krijgt een reiskostenvergoeding voor de rit van jou thuis naar de klant en terug. Je bent verzekerd tijdens het doen van dit vrijwilligerswerk.