Advertentienummer: M2399

Advertentie details

Waar:
Overige
Wanneer:
Doordeweeks
Thema:
Sociaal contact
Vrije tijd/hobby
Activiteit:
Uitstapje maken
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Maatje gezocht!
Maaike komt erg graag op de boerderij, maar door haar beperking kan ze dit helaas niet alleen. Ze vindt dieren erg leuk en vindt het leuk om karweitjes op de boerderij te doen. Daarbij is de sfeer van het boerderijleven, het buiten zijn en natuurlijk de koffie erg belangrijk. Maaike heeft iemand nodig die het voortouw neemt en haar veiligheid biedt tijdens een activiteit op de boerderij.

Vandaag stellen we je voor aan Maaike,
Maaike is een gezellige, enthousiaste vrouw van 43 jaar oud. Haar interesses zijn divers. Denk aan muziek, knutselen en natuurlijk dieren.

Maaike heeft een ernstige verstandelijke beperking, waardoor zij hulp nodig heeft op allerlei gebieden, zoals ondersteuning bij het lopen en het aanbieden en begrenzen van activiteiten. Hierdoor is het voor Maaike niet mogelijk om zelfstandig activiteiten te ondernemen. Maaike kan echter niet praten, maar kan zich duidelijk maken door middel van gebaren, geluiden en het aanwijzen van hetgeen zij bedoeld. 

Wat betreft de frequentie, zoeken we iemand die het liefst elke week, 2 uurtjes, met Maaike activiteiten onderneemt op de boerderij van Kloostervelden. Als het een goede wederzijdse match blijkt te zijn kunnen we altijd nog eens kijken naar de frequentie en de inhoud van het vrijwilligerswerk. Maaike is niet gebonden aan een bepaalde dag. Wel willen we een vaste dag aanhouden, maar we kunnen schikken wat voor jou mogelijk is.

 

Neem vrijblijvend contact op met ons wervingsteam,
Paul Verhaeg en Chantal Simar (Recruitment)
Carlijn Ceelen (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe)

Je bent van harte welkom!
E-mail: vrijwilligersvacature@kempenhaeghe.nl
Tel: 06-83524991 of 06-13325079

Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen.

* Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

 

Tegenprestatie

Naast het werken in een ontzettend leuke omgeving, de kans om echt het verschil te maken en het feit dat je enorm van waarde bent voor een ander, wiallen wij als Kempenhaeghe ook graag laten merken dat we onze vrijwilligers erg waarderen.

Daarom krijg je als vrijwilliger o.a.
- een reiskostenvergoeding
- een eindejaarsattentie
- een vrijwilligersfeest
- gratis deelname aan cursussen en workshops
- gratis deelname aan de personeelsvereniging
- fitnessen tegen gereduceerd tarief

 En natuurlijk een kaartje op je verjaardag!