Advertentienummer: M2192

Advertentie details

Waar:
Budel
Cranendonck
Wanneer:
Doordeweeks
Maandelijks
In overleg
Thema:
Sociaal contact
Vrije tijd/hobby
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Eén van de klanten van de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck heeft een aquarium en daar heeft hij heel veel plezier van. Maar hij zou er nog meer plezier aan hebben als hij er samen met iemand over kan praten, iemand die eens meekijkt voor andere plantjes voor er in, iemand waar hij deze passie mee kan delen.

Heb jij een passie voor aquaria en heb jij tijd om deze meneer optimaal van zijn aquarium te laten genieten? Afspraken gaan in overleg, het is niet wekelijks nodig. Neem dan contact met ons op. Als je deze meneer gaat bezoeken, wordt je vrijwilliger bij Cordaad Welzijn. Dan val je onder het vrijwilligersbeleid van Cordaad Welzijn. Je krijgt een intakegesprek met de vrijwillig coördinator van de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck en zij gaat samen met jou kennismaken bij de klant, want we vinden het belangrijk dat er een klik is. Je mag de reiskosten van jou thuis naar de klant declareren bij Cordaad Welzijn en als je met meneer ergens naartoe zou gaan, betaalt hij die kilometers. 

Tegenprestatie

Deze meneer wordt heel blij van jouw komst en jij houdt er een goed gevoel aan over. We werken bij Cordaad Welzijn met een vrijwilligersovereenkomst en er wordt een VOG voor jou aangevraagd. Er is aandacht voor lief en leed, er zijn inhoudelijke vrijwilligersbijeenkomsten en waarderingsmomenten. Je bent verzekerd tijdens je vrijwilligerswerk en er zijn mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen.