Advertentienummer: V2021

Advertentie details

Thema (soort werk):
Vervoer
Voor wie:
In de Buurt/ Wijk
Overige
Waar:
Maarheeze
Wanneer:
Doordeweeks

Lange omschrijving

Voor een vaste dienst per week van maximaal 4 uur, en enige flexibiliteit om af en toe eens in te vallen, zoekt buurtbus lijn 258 enkele chauffeurs bij voorkeur wonend in Maarheeze.

Buurtbusvereniging Someren-Maarheeze-Heeze, lijn 258 zoekt nog enkele vrijwillgers, die vanuit Maarheeze een vaste dienst per week willen rijden. Er wordt wel enige flexibiliteit vereist om op drukke momenten een keer in te springen als daar om gevraagd wordt. We zijn vooral op zoek naar dames/ heren wonend in Maarheeze i.v.m. de startplaats van de diensten in Maarheeze. Het hebben van het B rijbewijs en enige rij ervaring is voldoende om te kunnen starten als de erbij behorende rijtest, medische keuring en interne opleiding doorlopen zijn. De jaarlijkse gezellige activiteiten die we organiseren doen we allemaal samen met onze partners, zodat deze er ook bij betrokken worden. 

Neem gerust vrijblijvend contact op om meer van ons te weten te komen.               

Tegenprestatie

U wordt in het begin begeleid door ervaren chauffeurs en pas als u volledig vertrouwd bent met de bus en de procedures gaat u zelfstandig op de bus rijden.                  Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor de vrijwilligers en hun partners zoals o.a. het jaarlijkse geheel verzorgde dagje uit, en het gezamenlijke kerstdiner.