Cordaad Welzijn Goedbezig Cranendonck

Kennis

Kennis is pas waardevol als je deze kennis kunt delen en inzetten. Met kennis delen kun je vermenigvuldigen en krachten bundelen. Veel vrijwilligersorganisaties, verenigingen en clubs in de Cranendonck kunnen extra kennis gebruiken op allerlei vlakken. Deze rubriek wil kennis delen in Cranendonck stimuleren. Via deze rubriek is het mogelijk om naar kennis te vragen op bepaalde onderwerpen of om kennis aan te bieden. Door elkaars kennis te delen, staan we sterker en krijgen we meer voor elkaar.

Voorbeelden
Een vrijwilliger van een sportclub in Cranendonck wil zijn kennis delen. Hij heeft een sponsorbeleid geschreven en geïmplementeerd en is bereid de aanpak en visie te delen met andere sportclubs. Als tegenprestatie vraagt hij sportmaterialen voor de kampweek van de jeugd.

Een ondernemer in PR en communicatie in Cranendonck wil kennis delen door een workshop te organiseren voor vrijwilligersorganisaties en vraagt als tegenprestatie het gebruik van een sportaccommodatie voor het personeelsuitje.

Studenten van een mbo opleiding in Cranendonck willen kennis delen door het geven een workshop over een digitaal programma voor de ledenadministratie. Zij vragen als tegenprestatie de medewerking aan een enquête.

Een burger uit Cranendonck is in het dagelijkse leven een manager en wil deze kennis delen en ervaring inzetten voor een vereniging in nood welke een reorganisatie nodig heeft. Als tegenprestatie vraagt hij slechts een taart.

Ga direct naar de kennis advertenties.