Cordaad Welzijn Goedbezig Cranendonck

Reguliere bemiddeling

 

Een van de kerntaken van de vrijwilligerscentrale is het helpen van vrijwilligers bij het vinden van geschikt vrijwilligerswerk. Voor deze bemiddeling zijn er diverse mogelijkheden, waarvan vrijwilligers gebruik kunnen maken:

           De database van onze website

Vrijwilligers kunnen op onze website eenvoudig zoeken naar een vrijwilligersklus die hen aanspreekt. Onze website biedt een scala aan advertenties voor vrijwilligerswerk. Het zoeken gebeurt via filters, waarin je jouw voorkeuren kunt aangegeven.

De contactgegevens van de organisatie die de advertentie aanbiedt staan vermeld, dus je hoeft je als vrijwilliger niet te registreren, maar kunt rechtstreeks reageren op een advertentie.

            Het spreekuur:  

Wil je als vrijwilliger graag wat extra advies bij het zoeken naar passend vrijwilligerswerk? Dan kun je gebruik maken van onze spreekuren. De spreekuren worden gedraaid door getrainde vrijwilligers, die samen met jou kijken naar jouw wensen en mogelijkheden.

Het spreekuur van de Vrijwilligerscentrale vindt plaats in Budel. Voor informatie waar en wanneer de spreekuren zijn, klik hier.