Cordaad Welzijn Goedbezig Cranendonck

Vrijwilligerswaardering

Als Vrijwilligerscentrale Cranendonck verzorgen wij op verschillende manieren vrijwilligerswaardering voor alle vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Cranendonck. Hieronder een korte uitleg over de twee initiatieven die wij bieden rondom vrijwilligerswaardering.

 

Vrijwilligersverwenmenu

In de afgelopen jaren is er vanuit de Vrijwilligerscentrale Cranendonck jaarlijks een activiteit georganiseerd in het kader van vrijwilligerswaardering en in 2016 werd voor de eerste keer het Vrijwilligersverwenmenu georganiseerd. Bij het Individueel Vrijwilligersverwenmenu kunnen alle vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Cranendonck kiezen uit een drietal verschillende waardebonnen van een lokale Cranendonckse ondernemer. Voor meer informatie over het Individueel Vrijwilligersverwenmenu, meld je aan voor onze nieuwsbrief of houdt onze Facebookpagina in de gaten. 

 

Vrijwilligerspenning

In de gemeente Cranendonck zijn veel vrijwilligers actief, die bijdragen aan de leefbaarheid in onze kernen. Daar zijn we blij mee! Vrijwilligers die een bijzondere prestatie hebben verricht voor de Cranendonckse samenleving, kunnen gewaardeerd worden met de toekenning van de vrijwilligerspenning (ook wel vrijwilligerslegpenning genoemd). Het college van burgemeester en wethouders kent deze onderscheiding toe. Voor meer informatie over de Vrijwilligerspenning, klik hier