Cordaad Welzijn Goedbezig Cranendonck

GEANNULEERD Vrijdagmiddagborrel voor bestuursleden én aankomend bestuursleden

Zo aan het eind van De Week van de Bestuursvrijwilliger organiseert de Vrijwilligerscentrale Cranendonck een Vrijdagmiddagborrel voor bestuursleden van vrijwilligersorganisaties in de gemeente Cranendonck. Geen ingewikkelde werkvormen, geen vragenlijsten, maar met elkaar bijpraten over alles wat met het besturen van een vrijwilligersorganisatie te maken heeft.

Daarnaast gaan we in de komende weken mensen oproepen die willen nadenken over een bestuursfunctie, om ook aan te sluiten. Zodat ze jullie positieve verhalen kunnen horen, wat het jouw als bestuursvrijwilliger allemaal brengt. Dus ben je misschien met mensen in gesprek over een bestuursfunctie bij jouw organisatie, stuur ze deze nieuwsbrief dan vooral ook door en laat ze aanmelden!

De Vrijdagmiddagborrel vindt plaats op 16 juni van 16.00u tot 18.00u in de Foyer van de Borgh, Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in Budel. Het is wel fijn om te weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Meld je even aan als je wil komen via carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl

 

01.05.2023