Cordaad Welzijn Goedbezig Cranendonck

VCC; voor al het vrijwilligerswerk in Cranendonck

Veel mensen in Cranendonck doen vrijwilligerswerk en de meesten die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk, vinden zelf een leuke plek of worden gevraagd door een organisatie. Maar er zijn ook mensen die de weg niet zo goed weten of de drempel niet over durven.

Voor iedereen die op zoek is naar vrijwilligerswerk, maar nog geen idee heeft van de mogelijkheden of daarbij ondersteuning zoekt, is er de Vrijwilligerscentrale Cranendonck, onderdeel van Cordaad Welzijn. We helpen mensen op een aantal manieren. Je kunt zoeken naar vrijwilligerswerk via www.goedbezigcranendonck.nu. Je kunt ook naar ons spreekuur komen, op woensdag van 10.00u tot 12.00 in ons kantoor in De Borgh (Dr. Ant. Mathijsenstraat 15, Budel). Komt dat tijdstip niet uit, maak dan een afspraak via 06-10 20 84 70.

Heb je iets meer ondersteuning nodig, dan helpen wij bij het bellen naar organisaties en indien nodig gaan we mee voor de kennismaking met de organisatie. Is er geen geschikte vacature beschikbaar via de website? Geen nood, op basis van jouw talenten en kwaliteiten benaderen we organisaties of er een plek te creëren valt.

24.05.2018