Advertentienummer: V1976

Advertentie details

Thema (soort werk):
Vervoer
Voor wie:
Groepen/ Ouderen
Waar:
Budel
Maarheeze
Wanneer:
Ochtend
Doordeweeks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Deze vacature is Coronaproof. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM die gericht zijn op verpleeg- en verzorgingshuizen. Vrijwilligerswerk wordt stapje voor stapje opgebouwd, maar er is altijd de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Als Gastvrij Chauffeur zorgt u voor het vervoer voor de deelnemers van de centra voor dagbesteding in Cranendonck.

Zorgcentra Mariënburght en Marishof zijn gelegen in de gemeente Cranendonck. We bieden hier zorg in een prettige en gemoedelijke sfeer. Vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar. Ze geven de zorg kleur en dragen bij aan een fijne dag voor onze cliënten. Zo maken we samen met elkaar het verschil.

Voor de dagbesteding in zorgcentra Marishof en Mariënburght zijn we op zoek naar een vrijwillig Gastvrij Chauffeur. U haalt enkele cliënten thuis op en brengt hen vervolgens naar de dagbesteding. Als Chauffeur bent u de spin in het web. U zorgt voor een veilige aankomst en gastvrije beleving.

- U bent een prima chauffeur en op vrijdag en/of maandag beschikbaar van 08.00 tot circa 09.45
- U vindt het geen bezwaar om op vrijdag een bus te besturen ( groot rijbewijs niet nodig)
- U vindt het geen bezwaar op maandag met eigen vervoer cliënten in de ochtend te halen en in de middag terug te brengen. U ontvangt uiteraard een passende KM vergoeding.
- U heeft affiniteit met ouderen 
- U bent bij voorkeur woonachtig in de Gemeente Cranendonk

Kortom, wilt u graag hét gezicht worden van onze bus?  U bent van harte welkom!

Vrijwilligerswerk is bijzonder en zinvol. Zoals een collega Gastvrij Chauffeur het verwoordt; "Als vrijwilliger bijdragen aan een fijne dag voor ouderen binnen onze gemeente, daar doe ik het voor"

Wist u dat wij een attentieregeling hebben voor onze vrijwilligers? Daarnaast kunt u gebruik maken van ons gratis scholingsaanbod en collectiviteitskorting op diverse verzekeringen. Het Munttheater in Weert heeft bovendien regelmatig voorstellingen waar vrijwilligers met korting naar toe kunnen. Ook staat er jaarlijks het vrijwilligersfeest op de agenda. Klinkt dit als muziek in uw oren? Neem dan gauw contact op met Daisy van de Ven via 088-9878297 of dma.vandeven@landvanhorne.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Tegenprestatie

Vrijwilligerswerk is leuk én betekenisvol!  Als vrijwilliger betekent u veel voor een ander maar we doen ook graag wat terug. Dat doen we o.a. door een attentieregeling zoals een attentie rondom de dag van de zorg en kerst, aandacht voor bijzondere gebeurtenissen, korting op het Munttheater in Weert, diverse collectiviteitskortingen en organiseren we jaarlijks een vrijwilligersfeest. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van onze scholingen zoals het bezoeken van leuke workshops en trainingen rondom dementie en omgaan met een rolstoel.