Advertentienummer: V2443

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Creatief/ Kunstzinnig
Natuur / Dieren
Organiseren/ Coördineren
Voor wie:
Individuen/ Jongeren (13-26)
Individuen/ Volwassenen
Individuen/ Ouderen
Individuen/ Anderstaligen
Waar:
Cranendonck
Soerendonk
Wanneer:
Weekend
Doordeweeks
Projectmatig
Anders/ In Overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Sinds maart 2024 pachten wij, Verbindingstuin Den Hoof, grond bij de Baronie van Cranendonck. Vanaf dat moment zijn onze vrijwilligers bezig om de Verbindingstuin vorm te geven en willen we dit jaar al een eerste keer op de nieuwe plek groenten gaan oogsten. 

Naast dat we met vrijwilligers werken in de tuin is er een activiteitencommissie die een aantal activiteiten per jaar organiseert. Dat zijn een open dag, een activiteit tijdens NLdoet, het vrijwilligersuitje en rond de kerst een waarderingsactie voor de vrijwilligers en samenwerkingspartners.

Er zijn op dit moment al twee vrijwilligers actief, maar zij zoeken iemand die dit als coördinator/kartrekker met hen op wil pakken. Dus er is al kennis aanwezig, maar er is bij deze functie zeker ook ruimte voor nieuwe ideeën en andere activiteiten.

Tegenprestatie

We zijn een leuke groep vrijwilligers, we organiseren jaarlijks een vrijwilligersuitje en je krijgt een bedankje op de dag van de vrijwilliger. Als er over is, krijg je als vrijwilliger ook verse biologische groenten in het seizoen.