Advertentienummer: V2424

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Burenhulp/ Hand- en spandiensten
Gastheer/ Gastvrouw/ Toezicht/ Beheer
Hulpverlening/ Gezondheidszorg
Voor wie:
Groepen/ Volwassenen
Groepen/ Ouderen
In de Buurt/ Wijk
Waar:
Maarheeze
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Hallo hallo,

Mijn naam is Evelien en ik verzorg iedere donderdag een inloop in Onze School in Maarheeze. Bij de inloop komen mensen met verschillende achtergronden, die om wat voor reden dan ook graag onder de mensen willen zijn. Op deze manier kun je laagdrempelig in contact komen met anderen en vrijblijvend deelnemen aan activiteiten. Er wordt gepuzzeld, we schilderen een muur en eten samen. En precies voor het eten zoek ik iemand die mij hierbij kan ondersteunen. 

Iedere donderdag rond 17u eten we samen soep, een broodje en toetje. Ik ben dan ook opzoek naar een fijn persoon dit het leuk vindt hiervoor boodschappen te doen. Je mag de boodschappen alleen doen, maar samen is alles leuker dus wellicht wil er een inloper met je mee naar de Lidl/Jumbo. 

De inloop is open vanaf 10u dus de tijd van boodschappen doen mag je zelf invullen, het zou fijn zijn als ze voor 15u bij de inloop aanwezig zijn. Uiteraard ben je welkom om mee te eten, dat vinden we juist gezellig! 

Vind je het fijn om bij te kunnen dragen aan de inloop en lijkt je dit een leuke uitdaging? Neem dan vrijblijvend contact met me op! 

Groetje Evelien

 

Tegenprestatie

Je bent van harte welkom om bij de inloop koffie/thee te drinken en vrijblijvend deel te nemen aan activiteiten!