Advertentienummer: V2423

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Vervoer
Voor wie:
Groepen/ Jongeren (13-26)
Groepen/ Volwassenen
Waar:
Overige
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Stel je voor dat er iemand speciaal voor jou komt! Iemand die naar je luistert, samen een kopje koffie drinkt, of gewoon samen iets leuks onderneemt. Het is heel waardevol, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Over De Appelvink

In een levendige woonwijk in Heeze staat de Appelvinkstraat, onderdeel van het Centrum voor Epilepsiewoonzorg (CEW) van Kempenhaeghe. Hier bieden we dagbesteding aan 9 (jong)volwassenen met diverse activiteiten. Onze cliënten hebben behoefte aan zowel sfeervolle activiteiten als aan structuur en duidelijkheid.

Onze doelgroep
Onze cliënten zijn ernstig meervoudig beperkt, veelal afhankelijk van een rolstoel. Sommigen hebben een laag niveau en kunnen slechts enkele woordjes zeggen. Anderen zijn mobieler en hebben vaardigheden vergelijkbaar met peuters.

Wat ga je doen?
Als vrijwilliger help je bij transfers. De bewoners moeten namelijk van een van de buitenhuizen naar de dagbesteding kunnen komen. Daarnaast ondersteun je tijdens een van de vele leuke buitenactiviteiten en geef je één-op-één aandacht tijdens die activiteiten. Dit doe je samen met een begeleider.

Flexibiliteit is belangrijk voor ons. We stemmen de frequentie van het contact graag met jou af. De voorkeur gaat wel uit naar een vast moment in de week.

Aarzel niet!
Herken je jezelf in de interesses van onze cliënten? Gun hen wat extra persoonlijke aandacht! Lijkt het je leuk om samen iets te ondernemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De koffie staat klaar!
Mail: vrijwilligersvacature@kempenhaeghe.nl 
Bel: 06-13325079 of 06–8352 4991

Je bent van harte welkom!
Paul Verhaeg (Recruitment)
Carlijn Ceelen (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe)

 * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk.

Tegenprestatie

Naast het werken in een ontzettend leuke omgeving, de kans om echt het verschil te maken en het feit dat je enorm van waarde bent voor een ander, willen wij als Kempenhaeghe ook graag laten merken dat we onze vrijwilligers erg waarderen.

 Daarom krijg je als vrijwilliger o.a.
- een reiskostenvergoeding
- een eindejaarsattentie
- een vrijwilligersfeest
- gratis deelname aan cursussen en workshops
- gratis deelname aan de personeelsvereniging
- fitnessen tegen gereduceerd tarief

En natuurlijk een kaartje op je verjaardag!