Advertentienummer: M2385

Advertentie details

Waar:
Budel
Cranendonck
Maarheeze
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Weekend
Wekelijks
Thema:
Sociaal contact
Bijzonderheden:
Niet rokend
Activiteit:
Ondersteuning bij gesprekken
Ondersteuning bij leren
Praatje maken
Vraag/aanbod:
Maatje aangeboden

Lange omschrijving

Een Turkse inwoner uit Maarheeze biedt Turkse les aan. Zij woont nog niet zo lang in Maarheeze. Ze is met haar gezin vanuit Delfzijl hier komen wonen. Zij is docent Turks. Ze wil heel graag haar Nederlands verbeteren en wil in ruil Turkse les geven. Dus ga jij graag op vakantie in Turkije en wil jij daar met de mensen kunnen praten én kun jij haar helpen met Nederlands? Reageer dan op deze vacature. Jullie worden dan beide vrijwilliger bij Cordaad Welzijn.

Mevrouw woont anderhalf jaar in Nederland en heeft al een deel van haar inburgering gedaan op B1-niveau, dat is op HBO niveau. Dus je kunt al heel goed een gesprek met haar voeren. 

Tegenprestatie

Ben jij de vrijwilliger die deze mevrouw wil helpen en zelf ook iets wil leren? Dan word je vrijwilliger bij Cordaad Welzijn. Je wordt begeleid, je ontvangt een vrijwilligersovereenkomst en we vragen voor jou een VOG aan. Er zijn mogelijkheden om aan cursussen en bijeenkomsten deel te nemen. Er worden waarderingsmomenten georganiseerd en aan lief en leed wordt gedacht. Je krijgt een reiskostenvergoeding voor de rit van jou thuis naar de klant en terug. Je bent verzekerd tijdens het doen van dit vrijwilligerswerk.