Advertentienummer: M2262

Advertentie details

Waar:
Budel-Dorplein
Cranendonck
Wanneer:
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
Thema:
Beweging/sport
Sociaal contact
Activiteit:
Praatje maken
Wandelen
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Ik ben een man van begin 60 en woon in Budel-Dorplein. Door gezondheidsproblemen kan ik niet meer werken en heb ik ook weinig sociale contacten. Ik zou het gezellig vinden als jij met een praatje komt maken onder het genot van een kopje koffie en dan kunnen we misschien ook samen een kleine wandeling maken. Afspreken doe ik graag in de middag na 13.30u. De dag in de week kunnen we samen overleggen.

Als jij de mannelijke vrijwilliger bent die deze meneer wekelijks wil bezoeken, wordt je vrijwilliger bij Cordaad Welzijn. Dan val je onder het vrijwilligersbeleid van Cordaad Welzijn. Je krijgt een intakegesprek met de vrijwillig coördinator van de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck en zij gaat samen met jou kennismaken bij de klant, want we vinden het belangrijk dat er een klik is. Je mag de reiskosten van jou thuis naar de klant declareren bij Cordaad Welzijn en de kilometers die je met de klant maakt, betaalt zij.

 

Tegenprestatie

Als het jou leuk lijkt om met deze meneer te gaan afspreken, kun je contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale Cranendonck via de contactgegevens in deze advertentie of je klikt op de knop "direct reageren". Je krijgt dan een intakegesprek en bekijken we of jij de geschikte vrijwilliger bent voor deze meneer. Is dat niet het geval, dan hebben we vast een andere klus of klant voor jou. Je wordt dan vrijwilliger bij Cordaad Welzijn waar de Vrijwilligerscentrale onderdeel van is. Je bent verzekerd, je wordt begeleid en aan lief en leed wordt gedacht.