Advertentienummer: M2197

Advertentie details

Waar:
Budel
Wanneer:
Ochtend
Doordeweeks
Wekelijks
In overleg
Thema:
Sociaal contact
Activiteit:
Fietsen
Museum bezoeken
Uitstapje maken
Winkelen
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Coronamaatregelen:

Deze vacature kan worden ingevuld in coronatijd. Meneer wil graag naar buiten om de buurt te verkennen, dus dan ben je in de buitenlucht en kun je voldoende afstand houden. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij zoeken voor een meneer van 90 jaar die nog niet zo lang in Budel woont een vrijwilliger die met hem op pad gaat om zijn nieuwe woonplaats te leren kennen, af en toe eens een kleine boodschap te doen en een gezellig praatje te maken.

Meneer heeft binnenkort de beschikking over een driewielfiets en kan kleine stukjes lopen met de rollator, dus als jij over een auto beschikt zou dat fijn zijn, om toch ergens naar toe te kunnen wat niet direct in de buurt van zijn huis is. Zijn voorkeur gaat uit naar de dinsdagochtend om af te spreken. Een keer snuffelen in de kringloopwinkel, naar de boekhandel of gewoon door Budel en omgeving fietsen zijn activiteiten die meneer graag zou willen doen.

De vraag aan de vrijwilliger is ook om indien nodig af en toe met meneer naar medische afspraken te gaan, maar ligt daar niet jouw behoefte, dan zoekt Cordaad Welzijn daar een andere oplossing voor.

 

Tegenprestatie

Als vrijwilliger word je ingeschreven bij Cordaad Welzijn. Je valt onder het vrijwilligersbeleid van Cordaad Welzijn en er wordt een VOG voor jou aangevraagd. Cordaad Welzijn waardeert haar vrijwilligers op verschillende momenten in het jaar en aan lief en leed wordt gedacht. Je bent verzekerd, je kunt je eigen tijd indelen en je maakt een ander blij!