Advertentienummer: V2148

Advertentie details

Activiteit:
Administratief/ Juridisch/ Financieel
Doelgroep:
Individuen/ Jongeren (13-26)
Individueen/ Volwassenen
Individuen/ Ouderen
Individuen/ Anderstaligen
Waar:
Cranendonck
Wanneer:
Anders/ In Overleg
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Deze vacature is Coronaproof. wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Een kennismaking kan digitaal of op afspraak bij ons op kantoor in de Borgh plaatsvinden. Contacten met klanten kunnen digitaal en bij hoge noodzaak op kantoor plaatsvinden met inachtneming van de richtlijnen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ben jij iemand die?

- digitaal vaardig is;

- contact kan leggen en onderhouden via Whatsapp;

- verstand heeft van Google translate;

- het leuk vind om van grote betekenis te zijn voor statushouders;

- flexibel is en ook punctueel is?

Lees dan verder!

Wij zoeken ter versterking iemand die statushouders die niet meer onder de begeleiding van het Vluchtelingenwerk Cranendonck vallen iemand die deze personen kan begeleiden/ ondersteunen in een stukje administratie. Denk hierbij aan het aanvragen van kwijtscheldingen, toeslagen, aanvragen uitkeringen, belasting vragen etc.

Als je denkt; dit past helemaal bij mij dan bieden wij jou als eerste een kennismaking aan waar de coordinator van het Vluchtelingenwerk je meeneemt in alles hieromtrent. Als je dan staat te trappelen om te beginnen kun je ook nog eens met een vrijwilliger meekijken hoe e.e.a. in z'n werk gaat.

 

Tegenprestatie

De mensen waar je vrijwilligerswerk doet zijn blij wanneer je komt. Uit ervaring weten we dat veel hulpvragers jouw inzet zeker op prijs stellen.

Als je vrijwilliger bent bij Vluchtelingenwerk Cranendonck val je onder het vrijwilligersbeleid van Cordaad Welzijn. Je bent dan verzekerd en krijgt een reiskostenvergoeding. Een aantal keer per jaar wordt er een waarderingsactiviteit georganiseerd. Je wordt begeleid door een coördinator en er worden trainingen en vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd, waaraan je naar behoefte kunt deelnemen. Ook wordt voor jou een VOG aangevraagd.