Advertentienummer: K2110

Advertentie details

Thema:
Natuur / Milieu
Voor wie:
Individuen
Groepen
In de Buurt/ Wijk
Ondernemers
Vorm:
Persoonlijk
Voorlichting
Waar:
Cranendonck
Vraag/aanbod:
Kennis aangeboden

Lange omschrijving

Wil je meer te weten komen over producten die geproduceerd worden op Cranendonckse bodem? Dat kan tijdens Boer-gondisch Cranendonck. Boeren en agrarische ondernemers uit Cranendonck vertellen vol passie over hun product. Om het geheel compleet te maken mag je ook proeven van de producten, om zo niet alleen je kennis te vergroten, maar ook je smaak te prikkelen.

De eerste lezing/proeverij gaat plaatsvinden op vrijdagmiddag 22 november. Deze editie staat in het teken van LOOK! De knoflookonderneming van Jan en Ria Nagel uit Budel. Zij laten je zien welke lekkere producten je kunt maken met verschillende soorten knoflook. 

Op vrijdag 29 november gaan we door met de tweede editie. Deze keer komt Linda Cebrian-Rampen alles vertellen over thee. Op haar eigen Theeplantage het Zuyderblad in Soerendonk verbouwt ze haar eigen thee en ontwikkelt ze de lekkerste smaken. 

De derde, en laatste, proeverij van deze reeks wordt verzorgd door Henk Aarts van Wijndomein Zurrick. Op vrijdagavond 13 december laat Henk je proeven van de lekkerste wijnen met daarbij telkens een bijpassend hapje. 

We heten iedereen van harte welkom in de Bibliotheek Budel om samen met ons de boeren van Cranendonck beter te leren kennen en te proeven van de heerlijke producten die ze maken. 

Tickets voor de lezingen zijn te koop via deze link: https://kempen.op-shop.nl/?tags=60 of vraag ernaar in je lokale bibliotheek! 

Graag tot ziens! 

Tegenprestatie