Advertentienummer: V2053

Advertentie details

Activiteit:
Activiteitenbegeleiding
Organiseren/ Coördineren
Doelgroep:
Groepen/ Ouderen
Waar:
Maarheeze
Wanneer:
Avond
Wekelijks
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Deze vacature is Coronaproof. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM die gericht zijn op verpleeg- en verzorgingshuizen. Vrijwilligerswerk wordt stapje voor stapje opgebouwd, maar er is altijd de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek.”

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De wekelijkse kaartavond op Marishof is op zoek naar versterking. Houdt u van kaarten en bent u op donderdagavond beschikbaar? Lees dan gauw verder.

Welkom bij Stichting Land van Horne, actief in ouderenzorg in o.a. Cranendonck, Weert e.o, Someren, Asten en het Leudal. Jezelf zijn én jezelf blijven vinden wij belangrijk. Vrijwilligers zijn daarbij van onschatbare waarde, zij geven de zorg kleur! Een bezoekje, een gezellige activiteit of gewoon een kopje koffie zorgt ervoor dat cliënten zich prettig voelen.

Zorgcentrum Marishof is op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen tijdens de wekelijkse kaartavond. Deze avond wordt bezocht door cliënten uit huis en bezoekers vanuit de gemeente. De kaartavond wordt gehouden op donderdagavond van 18.30 tot 22.30 in de Gasterij van het zorgcentrum. Uw taken bestaan uit het voorbereiden en uitvoeren van de activiteit. Dit doet u niet alleen, maar samen met een gezellige club vrijwilligers. We vragen wat van u, maar bieden u ook iets!

Zo hebben alle vrijwilligers een vast contactpersoon, hebben we een ruime attentieregeling en is er een jaarlijks vrijwilligersfeest. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons gratis scholingsaanbod en personeels/collectiviteitskorting op diverse verzekeringen.

Meer weten over deze leuke vrijwilligersjob? Neem gerust contact op, ik vertel u graag meer. Contact opnemen kan door te bellen naar 088-9878297 of te mailen naar dma.vandeven@landvanhorne.nl

 

 

 

 

 

 

 

Tegenprestatie

Vrijwilligerswerk is betekenisvol. Daar doen wij graag iets voor terug. Zo hebben alle vrijwilligers een vaste contactpersoon, hebben we een ruime attentieregeling en is er een jaarlijks vrijwilligersfeest. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons gratis scholingsaanbod en personeels/collectiviteitskorting op diverse verzekeringen. Ook kunt u gebruik maken van korting op geselecteerde voorstellingen van het Munttheater in Weert.