Advertentienummer: V1963

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Voor wie:
Groepen/ Ouderen
Waar:
Budel
Wanneer:
Ochtend
Doordeweeks
Wekelijks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Op zorgcentrum Mariënburght staat de woensdagochtend in het teken van Meer Bewegen Voor Ouderen ( MBVO) Tijdens de MBVO activiteit doen ouderen onder leiding van een docent eenvoudige oefeningen om fit en vitaal te blijven.  Bewegen draagt daar in belangrijke mate aan bij.

Vrijwilliger Meer Bewegen Voor Ouderen ( MBVO)

Op woensdag van 10.00 tot 11.30 zijn er 2 gymuurtjes. Uw taken als vrijwilliger bestaan uit het ondersteunen van halen en brengen van cliënten en het bieden van een gezellige sfeer tijdens de activiteit. De deelnemers wonen in het zorgcentrum. De activiteit staat onder leiding van de docent MBVO.

Zorgcentrum Mariënburght

Zorgcentrum Mariënburght, gelegen in Budel, is een gezellig en gemoedelijk zorgcentrum.  Mariënburght is onderdeel van Stichting Land van Horne. Ruim 135 vrijwilligers helpen bij activiteiten, bieden hulp in de huiskamer, schenken koffie of zijn bezoekvrijwilliger. Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor ons en maken het leven in een zorgcentrum een stuk prettiger. We vragen wat van u, maar doen ook graag wat terug.

Wist u dat wij voor onze vrijwilligers een attentieregeling hebben zoals een kerstattentie? Daarnaast kunt u gebruik maken van allerlei gratis scholingen. Ook bieden wij collectiviteitskorting aan op diverse verzekeringen en kortingen op geselecteerde voorstellingen in het Munttheater te Weert. En, niet onbelangrijk, jaarlijks staat er een vrijwilligersfeest op het programma. Klinkt goed toch? Neem gauw contact op met Daisy van de Ven voor een kennismaking via 088-9878297 of dma.vandeven@landvanhorne.nl.

 

 

 

 

Tegenprestatie

Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol! Maar als organisatie willen wij ook goed voor u zorgen. Zo heeft u een vast contactpersoon en kunt u gebruik maken van ons gratis scholingsaanbod. Daarnaast besteden we aandacht aan bijzondere gebeurtenissen zoals een jaarlijks vrijwilligersfeest, een attentie rondom de dag van de zorg en ontvangt u een kerstattentie. Meer weten of vrijblijvend een kop koffie drinken? Neem gerust contact op, u bent van harte welkom!