Advertentienummer: V1962

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Maatje / Coach/ Bezoek
Voor wie:
Individuen/ Volwassenen
Individuen/ Ouderen
Waar:
Budel
Cranendonck
Wanneer:
Ochtend
Middag
Avond
Weekend
Wekelijks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Deze vacature is Coronaproof. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM die gericht zijn op verpleeg- en verzorgingshuizen. Vrijwilligerswerk wordt stapje voor stapje opgebouwd, maar er is altijd de mogelijkheid voor een kennismakingsgesprek.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zin om binnenkort samen aan de wandel te gaan? Lees dan gauw verder!

Zorgcentrum Mariënburght is gelegen in Budel en is onderdeel van Stichting Land van Horne. Op Mariënburght zijn 130 vrijwilligers actief. In een gemoedelijke sfeer brengen zij o.a. cliënten een bezoekje, helpen mee bij activiteiten of bieden ondersteuning in de huiskamer. Vrijwilligers zijn voor onze cliënten heel belangrijk en maken het wonen in een zorgcentrum een stuk prettiger.

 STAPT U GRAAG LEKKER DOOR? WANDEL MEE ALS WANDELMAATJE

Voor een dame met dementie zoeken wij een vrijwilliger die 1x per week met mevrouw wil gaan wandelen. Het genieten van de buitenlucht en het zien van een andere omgeving doet haar erg goed!  Mevrouw maakt gebruik van een rollator of lichte rolstoel. Bent u een uurtje in de week beschikbaar? Fijn,  de dag en het tijdstip bepalen we graag in overleg met u. 

Wist u dat wij voor onze vrijwilligers een attentieregeling hebben en dat u gratis gebruik kunt maken van allerlei scholingen? Ook kunt u korting krijgen op diverse verzekeringen en op voorstellingen van het Munttheater in Weert. Daarnaast staat er jaarlijks een vrijwilligersfeest op het programma. Klinkt goed toch? Neem gauw contact op met Daisy van de Ven via 088-9878297 of via dma.vandeven@landvanhorne en word ook vrijwilliger. We zien u graag tegemoet.

 

 

 

 

 

 

Tegenprestatie

Onze vrijwilligers zijn heel belangrijk voor ons. Daarom zorgen wij ervoor dat u op een fijne manier vrijwilligerswerk kunt doen. Zo heeft u een vast contactpersoon en bent u verzekerd. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons gratis scholingsaanbod, zoals een training rondom dementie of cursus rolstoelrijden. Daarnaast schenken we aandacht aan bijzondere momenten, zoals een jaarlijks vrijwilligersfeest, een attentie rondom de dag van de zorg en een kerstattentie. Meer weten of vrijblijvend samen koffie drinken? Neem gerust contact op met Nathalie Schuurman, coördinator vrijwilligerswerk, Zorgcentrun Mariënburght. U bent van harte welkom!