Advertentienummer: V2432

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Bewegen (sport en spel)
Voor wie:
Groepen/ Jongeren (13-26)
Groepen/ Volwassenen
Groepen/ Ouderen
Waar:
Overige
Wanneer:
Middag
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Elke dinsdagmiddag, vanaf medio september, laten we de golven van plezier rollen! De exacte tijden zullen binnenkort worden bevestigd, maar reken op een splash tussen 13.30 uur en 15.00 uur.

We hebben jouw hulp nodig om deze waterpret mogelijk te maken! Als vrijwilliger word je onze trouwe metgezel in het water, waar je onze bewoners begeleidt tijdens hun zwemavonturen. Of het nu gaat om een gezellige duik naast hen of het aanmoedigen van een ontspannen beweging door het water, jouw aanwezigheid maakt het verschil. En maak je geen zorgen, we zorgen voor alle benodigde hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat het zwemmen veilig en plezierig verloopt.

Elke week ontmoet je een nieuwe groep bewoners, elk met hun unieke persoonlijkheden en uitdagingen. Van ernstige meervoudige beperkingen tot licht verstandelijke beperkingen, je zult een wereld van verschil maken voor elk van hen.

Maar je staat er nooit alleen voor! Ons team van begeleiders van Kempenhaeghe staat altijd paraat om te ondersteunen en te adviseren, zodat je je volledig op de zwemervaring kunt concentreren.

Dus, als jij een echte waterrat bent die graag een glimlach op het gezicht van anderen tovert, dan zijn wij op zoek naar jou! Kom aan boord en laat samen met ons de golven van geluk en verbondenheid stijgen!

Mail: vrijwilligersvacature@kempenhaeghe.nl  
Bel: 06-13325079 of 06 – 83524991

Zien we je snel?!
Paul Verhaeg (Recruitment)
Carlijn Ceelen (Coördinator Vrijwillige Inzet Kempenhaeghe)

* Vrijwilligerswerk is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Tegenprestatie

Naast het werken in een ontzettend leuke omgeving, de kans om echt het verschil te maken en het feit dat je enorm van waarde bent voor een ander, willen wij als Kempenhaeghe ook graag laten merken dat we onze vrijwilligers erg waarderen.

 Daarom krijg je als vrijwilliger o.a.
- een reiskostenvergoeding
- een eindejaarsattentie
- een vrijwilligersfeest
- gratis deelname aan cursussen en workshops
- gratis deelname aan de personeelsvereniging
- fitnessen tegen gereduceerd tarief

En natuurlijk een kaartje op je verjaardag!