Advertentienummer: V2328

Advertentie details

Thema (soort werk):
Vervoer
Voor wie:
Individuen/ Volwassenen
Waar:
Overige
Wanneer:
Ochtend
Doordeweeks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Vervoersvrijwilliger gezocht!

“Hallo, ik ben Teun. Een fitte man met een matige verstandelijke beperking van 58 jaar oud. Ik ben een gezellige, vriendelijke man die een grapje erg kan waarderen. Samen met 3 medebewoners woon ik binnen Kempenhaeghe in Sterksel op de Spechtenlaan in een fijn appartement.

Ik vind het belangrijk om fit te blijven en zwemmen is mijn grote hobby. Hier haal ik ontzettend veel plezier en ontspanning uit. 2x in de week ga ik dan ook zwemmen bij de Abeel in Someren. Voor mij is het heel belangrijk om dit te kunnen (blijven) doen. De reis ernaartoe kan ik helaas niet zelf maken. Wil jij mij hierbij helpen? Dat zou ontzettend veel voor mij betekenen!

Ik zoek iemand die mij wil helpen door mij te halen en/of brengen op donderdagochtend. Elke rit die je zou kunnen helpen is winst!”

Wil jij ervoor zorgen dat Teun zijn sport kan behouden? En lijkt het jou gezellig om hem te halen en/of brengen naar het zwemmen? Dan horen wij het graag!

Voor vragen of bij interesse kun je contact opnemen met:
Carlijn Ceelen – Coördinator vrijwilligerswerk
E-mail: vrijwilligerswerk@kempenhaeghe.nl
Tel: 06-83524991

Onze bewoners staan centraal, maar we vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich met plezier inzetten, op momenten dat het hen ook schikt. De frequentie van het contact is daarom in overleg af te stemmen.

 * Van vrijwilligers vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) bij de start van het vrijwilligerswerk

Tegenprestatie

Naast het werken in een leuke omgeving en het feit dat je echt iets kan betekenen voor een ander willen wij als Kempenhaeghe laten zien dat we personen die zich als vrijwilliger inzetten erg waarderen.

Daarom krijg je als vrijwilliger o.a. een reiskostenvergoeding, een kerstattentie, wordt er eens per jaar een vrijwilligersfeest georganiseerd en kun je gratis aansluiten bij de personeelsvereniging. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan cursussen en workshops.