Advertentienummer: V2245

Advertentie details

Voor wie:
Groepen/ Volwassenen
Individuen/ Volwassenen
Waar:
Overige
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Binnen de dagbesteding van Kempenhaeghe is er een media groep opgezet voor bewoners (mensen met een verstandelijke beperking en epilepsie) die van alles willen leren op de computer. Hierbij kun je denken aan het versturen van emails, vloggen en teksten verwerken tot het bewerken van foto's.

De mogelijkheden en wensen die zij hebben zijn uiteenlopend. Er is een begeleider actief voor de groep bewoners. We zijn op zoek naar iemand die van fotograferen houdt en samen met bewoners op pad wil om mooie foto's/ fotoreportages te maken voor deze mediagroep. Bewoners kunnen deze dan (eventueel met jou begeleiding) bewerken en bijvoorbeeld op de website van Kempenhaeghe plaatsen.

Vanaf: Heden.

Dagen: We zoeken een vrijwilliger die een dagdeel of een dag per week wil helpen. De media groep is actief op maandag en dinsdag.

Tijden: van 09.00 uur tot 12.30 uur en/ of van 13.15 uur tot 16.00 uur.

Gevraagd: Kennis en handigheid met een camera en eventueel met computers/ media en affiniteit met de doelgroep . Van nieuwe vrijwilligers vragen wij altijd een VOG (verklaring omtrent gedrag).

 

 

Tegenprestatie

We waarderen het dat vrijwilligers zich direct of indirect inzetten voor bewoners of leerlingen binnen Kempenhaeghe. Deze waardering laten we zien door een reiskostenvergoeding aan te bieden, een eindejaars attentie uit te reiken, informatiebijeenkomsten te organiseren over onder andere epilepsie en door jaarlijks een feest te organiseren.