Advertentienummer: V2238

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Gastheer/ Gastvrouw/ Toezicht/ Beheer
Voor wie:
Groepen/ Volwassenen
Groepen/ Ouderen
Groepen/ Anderstaligen
In de Buurt/ Wijk
Waar:
Cranendonck
Soerendonk
Wanneer:
Ochtend
Doordeweeks
Tijdens vakanties
Wekelijks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Het Dorpstrefpunt Zurrik in Gemeenschapshuis Den Donck is dé plek in Soerendonk als je  onder het genot van een kop koffie de krant wil lezen, wil bijpraten met anderen uit het dorp, een kaartje wil leggen of iets creatiefs met anderen wil doen. Iedereen is hier welkom. Op dit moment kan dit alleen op maandagochtend tussen 10.00u en 12.00u en op dinsdagochtend tijdens de Mannen van Metaal van 9.30u tot 12.00u. 

Om deze activiteiten op meer dagen in de week mogelijk te maken zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Als jij het leuk vindt om anderen een plezierige dag te bezorgen, met een lekkere kop koffie en een gezellig praatje? Als jij mensen helpt bij het doen van activiteiten of bijvoorbeeld graag een spelletje speelt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Tegenprestatie

Als gastheer ben je vrijwilliger bij het Dorpstrefpunt Zurrik. Je maakt onderdeel uit van een gezellig team vrijwilligers én bezoekers van de activiteiten. Door het doen van dit vrijwilligerswerk zorg jij er voor dat een ander achter de voordeur uitkomt!