Advertentienummer: M2203

Advertentie details

Waar:
Budel
Cranendonck
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Wekelijks
In overleg
Thema:
Beweging/sport
Sociaal contact
Bijzonderheden:
Niet rokend
Activiteit:
Praatje maken
Wandelen
Vraag/aanbod:
Maatje gevraagd

Lange omschrijving

Coronamaatregelen:

Deze vacature kan worden uitgevoerd in coronatijd. De activiteiten vinden buiten plaats en je kunt voldoende afstand bewaren. Verder gelden de regels van het RIVM.

______________________________________________________________________________

Ik ben een alleenstaande vrouw van 50 jaar uit Cranendonck en ik ben chronisch vermoeid. Dat heeft tot gevolg dat ik weinig energie heb. Maar ik wil wel graag naar buiten, van het mooie weer genieten en van de mooie omgeving van Cranendonck. Ik ben daarvoor op zoek naar een wandelmaatje die mij stimuleert om mee naar buiten te gaan, een stukje te wandelen en om gezellig met elkaar te praten. Het is wel belangrijk dat iemand die met mij gaat wandelen snapt dat ik echt mijn conditie nog moet opbouwen en dat ik dus niet meteen de eerste keer al heel ver kan wandelen. Dat zullen we echt samen moeten opbouwen.

Wat ik belangrijk vind is dat iemand mij in mijn waarde laat, dat diegene een luisterend oor kan bieden zonder te oordelen. Mijn wereld is op dit moment niet zo groot, daarom luister ik ook graag naar jouw verhaal. Het hoeft voor mij niet iedere week op een vaste dag, maar wel graag iedere week en de dag passen we dan aan op onze agenda's. 

 

Tegenprestatie

Als jij de man of vrouw bent die voor mij de stok achter de deur is, dan wordt je vrijwilliger bij Cordaad Welzijn en val je onder het vrijwilligersbeleid van Cordaad Welzijn. Dat houdt in dat er een VOG voor jou wordt aangevraagd en dat er begeleiding is. Er zijn mogelijkheden voor trainingen en aan lief en leed wordt gedacht. Ook worden er waarderingsactiviteiten georganiseerd.