Advertentienummer: V2156

Advertentie details

Thema (soort werk):
Vervoer
Voor wie:
Groepen/ Volwassenen
Individuen/ Volwassenen
Waar:
Maarheeze
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Wij zoeken een of meerdere vrijwilligers die cliënten willen ophalen op het wonen en naar de dagbesteding willen brengen en/of 's middags weer naar huis willen brengen.

Wij zijn als Zorgboerderij Klaterspeel een kleine ondernemening en hebben plaats voor deelnemers maar het blijft soms steken op het vervoer. Gewoonweg omdat we niet in de gelegenheid zijn om overal heen te rijden. Dat is natuurlijk jammer. Wij zoeken een of meerdere vrijwilligers die cliënten thuis willen ophalen en naar de dagbesteding willen brengen en/of 's middags weer naar huis willen brengen.

De dagbesteding start tussen 9.00u en 10.00u en eindigt tussen 15.00u en 16.00u. De deelnemers zitten tussen 15 minuten en 35 minuten enkele reis in de auto. Klaterspeel heeft een auto hiervoor beschikbaar, maar soms is het noodzakelijk dat er gevraagd wordt om indien mogelijk met je eigen auto te rijden.

Wanneer je interesse hebt in een of meerdere ritten graag contact opnemen met Marjolein via het telefoonnummer 06-20006503 of via de knop "direct reageren".

De chauffeur dient wel in het bezit te zijn van een VOG (Verklaring omtrent gedrag). Deze kunnen wij voor jou aanvragen.

Tegenprestatie

Vrijwilligers ontvangen een onkostenvergoeding