Advertentienummer: V2147

Advertentie details

Activiteit:
Bewegen (sport en spel)
Organiseren/ Coördineren
Doelgroep:
Groepen/ Ouderen
Waar:
Budel
Soort advertentie:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Coronamaatregelen:

Deze vrijwilligersvacature kan in Coronatijd ingevuld worden. Een kennismakingsgesprek kan persoonlijk plaatsvinden. Voor de taak zelf kan de verplichte afstand van 1,5 meter in acht genomen worden.

___________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwe leden voor de werkgroep fietsen

De meeste van onze leden van de werkgroep fietsen zijn al tegen de 80 jaar en enkelen zelfs daar al overheen. Toch verzorgen ze nog steeds de fietsroutes en alles wat daar bij komt kijken met heel veel plezier en enthousiasme en willen voorlopig ook niet stoppen. Omdat er toch van alles kan gebeuren op zo’n hoge leeftijd zijn we op zoek naar nieuwe jonge werkgroepleden die eventueel de zaken snel kunnen overnemen en voor een frisse wind kunnen zorgen.

De werkgroep komt 2 x per jaar bij elkaar om de fietsroutes te bespreken en verder begeleiden ze de fietsgroep iedere woensdagmiddag in de maanden mei t/m september. Als tegenprestatie ontvangt u veel dankbaarheid en nodigen we u 1 x per jaar uit voor een vrijwilligersfeest.

 Als u interesse hebt om met een leuke groep senioren te werken kunt u zich aanmelden op ons secretariaat, zie de gegevens bij deze advertentie.

Tegenprestatie

Heel veel dankbaarheid en 1 x per jaar een uitnodiging voor ons vrijwilligersfeest.