Advertentienummer: V2119

Advertentie details

Thema (soort werk):
Activiteitenbegeleiding
Voor wie:
Groepen/ Ouderen
Waar:
Budel
Wanneer:
Ochtend
Middag
Doordeweeks
Vraag/aanbod:
Vrijwilliger(s) gevraagd

Lange omschrijving

Vindt u het leuk om met onze senioren creatief bezig te zijn, een spelletje te doen of gewoon lekker te kletsen? Dan nodigen wij u van harte uit om te reageren.

Dagbesteding op De Klimroos

Op de dagbesteding bij De Klimroos komen senioren die om verschillende redenen niet elke dag thuis kunnen zijn. Het samenzijn met andere senioren biedt hen structuur, gezelligheid en sociale contacten in een creatieve, huiselijke omgeving. Ook ontlast dagbesteding mantelzorgers omdat de zorgvragers een dag of dagdeel onder professionele begeleiding bezig zijn.

Op de Klimroos kunnen er veel leuke en gezellige activiteiten gedaan worden. Zo is er een creatieve ruimte waar mensen kunnen timmeren, schilderen of aan houtbewerking kunnen doen. Er is een heerlijke tuin om lekker in te zitten of lichte tuinierwerkzaamheden in te doen. Ook stimuleren we mensen om te bewegen doormiddel van een wandeling of wat tijd door te brengen in de beweegruimten.

Lijkt het u leuk om te ondersteunen bij de verschillende activiteiten op dagbesteding De Klimroos? We zoeken op dit moment met name mannelijke vrijwilligers die met de bezoekers aan houtbewerking willen doen, op woensdagochtend of donderdagochtend.

Neem gerust contact op, ik vertel u graag vrijblijvend meer.

 

 

  

 

 

 

Tegenprestatie